Adopția începută din timpul sarcinii, după modelul american, britanic și australian, este cea mai fericită soluție pentru mamă și copil în cazul unei sarcini care vine pe nepregătite.

Oferim șase mărturii puternice despre frumusețea adopției de la celebrități internaționale care au adoptat:

Angelina Jolie

Maddox e copilașul meu, este cu mine tot timpul și am atât de multe să îi ofer. Nu-mi pot imagina viața fără el, așa cum nu-mi pot imagina viața fără să respir.

Sheryl Crow

Mi-am dorit dintotdeauna să adopt. Chiar dacă aș fi avut propriii mei copii, aș fi adoptat. Iubesc ideea de adopție. Am avut dintotdeauna foarte mult de oferit.

Tom Cruise

Ca părinte, simt că treaba mea este să-i educ și să le ofer posibilitatea de a lua decizii bune și de a învăța despre lume. Iar ei se bucură de oportunități pe care au nu le-am avut niciodată. Pot vedea întreaga lume. Așadar, au o viață minunată, să știți. Îmi doresc să fie copiii mei.

Sandra Bullock

[Louis] e pur și simplu perfect, nu îl pot descrie în alt fel… E ca și cum a făcut dintotdeauna parte din viața noastră.

Meg Ryan

Sunt convinsă, complet convinsă, că nu a fost nimic întâmplător, [Daisy] este fiica pe care ar fi trebuit să o am.

Hugh Jackman

Este o binecuvântare absolută din toate punctele de vedere. Este unul dintre cele mai minunate lucruri din viața mea. Iar ambii mei copii sunt mai mult decât o binecuvântare — sunt cele mai minunate daruri pe care le-am primit.

Surse: Save the Storks, Știri pentru viață