20 mai 2014, LiveActionNews

La începutul lunii mai, Charles și soția sa Ashley au primit un telefon care le-a schimbat viața pentru totdeauna. Li s-a spus că o fată de 15 ani era însărcinată și se gândea să avorteze. Fiind un cuplu pro-viață, au știut că trebuie să facă ceva imediat. Au luat legătura cu ea și au dus-o la două centre pentru criza de sarcină. Ashley își amintește de frica din vocea tinerei fete. După vizita la primul centru ea încă înclina spre avort. Viața ei dureroasă de familie a făcut-o să creadă că avortul e singura opțiune pentru ea.

Ashley a dus-o în oraș să ia prânzul, după care au mers la cumpărături de haine pentru gravide. Charles și Ashley s-au rugat pentru un miracol și ca Dumnezeu să îi arate fetei cât de prețioasă este creșterea de prunci. La momentul acela bebelușul avea 25 de săptămâni și era format în totalitate. Ashley i-a împărtășit acest adevăr cu gingășie tinerei fete.

La al doilea centru tinerei i s-a făcut o ecografie. Acesta a fost momentul în care ea s-a hotărât. Le-a spus lui Charles și lui Ashley că va lăsa copilul să trăiască. Pe măsură ce ochii lui Ashley se umpleau de lacrimi, ea le-a spus că vrea ca ei să devină părinții copilului.

În momentul acela Ashley s-a simțit atât de recunoscătoare, binecuvântată, nevrednică și emoționată în același timp. Charles și ea s-au rugat pentru această situație și au discutat apoi riscurile adopției. Erau conștienți de faptul că mama ar putea să se răzgândească după ce copilul se va naște. Totuși, ei au hotărât să adopte acest copil.
Ashley a scris pe pagina lor GoFundMe:

“Biblia spune: <Copiii sunt o moștenire de la Domnul> și un dar (Psalm 127,3). Fiind implicată în mișcarea pro-viață timp de aproape 10 ani și mama unei fetițe de 1 an, știu cât de binecuvântată sunt să fiu aleasă a fi mamă pentru acest copil. Suntem foarte onorați și recunoscători că El ne-a încredințat adoptarea și creșterea fetiței care se va naște în august. E un privilegiu să vezi cum Dumnezeu orchestrează întreaga situație!”

Bebelușul pe care ei îl vor adopta este o fetiță ce se va numi Stella Kate Baldwin. Se va naște peste 3 luni și familia Baldwin are mare nevoie de ajutor. Pe primul loc e rugăciunea. E nevoie de rugăciune pentru ei, pentru momentul nașterii și pentru Stella. Ei au nevoie de asemenea de ajutor financiar. Adopția va costa 7.000 $. Pentru un cuplu tânăr cu un copil acasă este o sumă foarte mare de bani. Ei au nevoie cu adevărat de ajutor financiar de la comunitatea pro-viață. Din fericire, ei au găsit un avocat care se ocupă de adopții și care va presta serviciile gratuit. Totuși, costul documentațiilor, taxele de tribunal, cheltuielile medicale și personale și multe altele se vor ridica la 7.000$. Un preț mic pentru o viață, dar o sumă uriașă pentru un cuplu tânăr cu un singur venit.

Notă: În doar zece zile, tânăra familie a reușit să strângă din 127 de donații cei 7.000 de dolari de care aveau nevoie pentru finalizarea adopției.

Traducere: Mihaela Sanpetrean, Știri pentru viață