Sursă: Basilica

Alaxandra Nadane, președinta Asociației „România pentru Viață”, s-a întâlnit luni cu preoţi şi tineri din Protoieria Braşov, în vederea pregătirii Marşului pentru viaţă care va avea loc în 23 martie 2019.

Cu acest prilej, Alexandra Nadane a susţinut un atelier de formare continuă intitulat „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață”, informează Mitropolia Ardealului.

Atelierul a fost găzduit de Centrul social-medical al Parohiilor Brașov-Tractorul I și II.

Pe lângă aspectele legate de evenimentul din martie, în cadrul atelierului Alexandra Nadane a vorbit celor prezenți despre criza de sarcină și a subliniat faptul că este un subiect delicat, despre care nu se vorbește prea mult în societate.

„Sunt foarte multe femei din jurul nostru care trec printr-o criză de sarcină și noi nu știm asta. Este bine să știm și este bine să vorbim despre ceea ce este criza de sarcină și să sprijinim femeile aflate într-o astfel de situație”, a subliniat președintele Asociației „România pentru viață”, Alexandra Nadane.

Marşul pentru Viaţă va avea loc anul acesta în 23 martie, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru Viață va fi organizat de Asociația Studenți pentru viață.