De-a lungul timpului am primit mai multe solicitări de la persoane și organizații pro-viață din țară care au spus că este nevoie de o formare pentru cei care doresc să susțină prezentări în comunități (licee, universități, tabere, grupuri catehetice, grupuri de tineri). Pentru a răspunde acestei nevoi, Asociația România pentru viață organizează în perioada 22-24 noiembrie o sesiune de formare la nivel național dedicată formatorilor care vor să susțină prezentări în comunități despre prevenirea riscurilor în adolescență. Formarea va avea loc la Mănăstirea Caraiman, în orașul Bușteni, jud. Prahova.

Prezentările abordează teme precum: abuz, relații toxice, violență, dependențe (jocuri video, jocuri de noroc, pornografie, alcool, droguri, fumat), trafic de persoane, criza de sarcină, sindrom post-avort, responsabilizarea față de libertatea personală și libertatea altora.

Taxa de participare este 300 ron.

– costul include cazarea, mic dejun, prânz și cină, precum și materialele necesare;

– costul nu include transportul dus-întors domiciliu – Bușteni.

Înscrierea se face prin trimiterea unui dosar de înscriere alcătuit din CV personal, CV organizație și scrisoare de intenție pe adresa de mail romaniapentruviata@gmail.com.

Înscrierile se fac până pe 10 noiembrie 2019.