Apreciezi, distribui postările pro-viață în social media și ai vrea să scrii și tu, dar nu știi cum să începi? Sau scrii de ceva timp postări pe subiecte pro-viață, dar ai vrea să înveți să le structurezi mai bine, să argumentezi sau să te exprimi mai clar?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este da, atunci te așteptăm la cursul „Învață să scrii pro-viață”. Cursul este organizat de Asociația România pentru viață.

Vei întâlni persoane cu aceleași preocupări și traineri deschiși să te sprijine pe acest drum. Vei învăța principii și reguli după care să te ghidezi atunci când scrii, vei putea să exersezi și să primești feedback de la traineri cu experiență.

Orarul cursului: vineri, 20 septembrie, în intervalul 17.00-21.00 și sâmbătă, 21 septembrie, în intervalul 9.00-17.00. Cursul se desfășoară în București și este gratuit. Cursul este deschis și celor din alte orașe, dar organizatorii nu pot asigura cazarea și masa.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un dosar cu: CV, scrisoare de intenție și recomandare de la un mentor pe adresa: romaniapentruviata@gmail.com.

Traineri: Ivona Boitan – regizor și scriitor, Cătălin Sturza – jurnalist și Ioana Revnic – profesoară de limba și literatura română.